Tekniikka

Miguel Kolliander web.jpg

MIGUEL KOLLIANDER

Miguel Kolliander on on työskennellyt laajasti kahdenkymmenen vuoden ajan niin esitystekniikan parissa kuin muusikkonakin.

Compañía Kaari & Roni Martinin teoksissa Miguel on toiminut niin ikään lavamestarina kuin muusikkonakin. 

jukkahuitila.jpg

JUKKA HUITILA

Valosuunnittelija Jukka Huitila (TeM) on työskennellyt valon ja visuaalisuuden kanssa niin esitystaiteen, tapahtumapuolen kuin valotaiteen tuotannoissa kaksi vuosikymmentä. Hänen työskentelylleen tunnusomaista on videokuvan ja valosuunnittelun saumaton yhdistyminen. Jukan valoteoksia on nähty vuosien varrella julkisissa tiloissa, esimerkiksi Stadionin tornissa talvisessa Lux Helsinki valotaidetapahtumassa. Jukka työskentelee nykyisin freelancerina ja asuu Helsingissä. Jukka on työskennellyt mm. Jyrki Karttusen, Carl Knifin, Pirjo Yli-Maunulan, Marjaterttu Willmanin, Liisa Risun, Kaari Martinin sekä Valtteri Raekallion kanssa.

Eppu Helle web.jpg

EPPU HELLE

Eppu Helle on on työskennellyt laajasti kahdenkymmenen vuoden ajan äänitekniikan parissa miksaten useita Suomen kärkiartisteja.

Compañía Kaari & Roni Martinin teoksissa Eppu toimii mm. äänimestarina ja roolitetummissa tehtävissä.

IMG_0389-1.jpg

Ville Virtanen

Ville Virtanen on kansainvälistäkin tunnustusta osakseen saanut valo- ja videosuunnittelija sekä lavastaja. Villen ensimmäiset teatteriin liittyvät muistot ovat jo päiväkotiajoilta: nähtyään Kolme iloista rosvoa -näytelmän hän päätti ryhtyä isona teatteriammattilaiseksi. Virtanen on työskennellyt suunnittelijana niin teatterin, oopperan, tanssin kuin sirkuksen parissa mm. Lahden kaupunginteatterissa, Helsingin kaupunginteatterissa ja Compañía Kaari & Roni Martin ryhmässä. 

Compañía Kaari & Roni Martinin kanssa Ville on työskennellyt vuodesta 2007 sekä suunnittelijana että valo-operaattorina.

IMG_0455-1.jpg

Ilari Suonpää

Ilari Suonpää on työskennellyt ääniteknikkona erilaisissa musiikki- ja tanssiproduktioissa lavalla ja studiossa.

Hän on tehnyt yhteistyötä muun muassa Emma Salokoski Ensemblen, Tuomo Prättälän, monien jazz- ja kansanmusiikkiyhtyeiden ja afrikkalaisten kokoonpanojen kanssa.

Tanssiin liittyvissä töissään hän on keskittynyt nykyään lähinnä flamencoon ja työskennellyt mm. Rafaela Carrascon, Israel Galvánin, Ultra High Flamenco-orkesterin, Andres Marinin ja Miguel Povedan kanssa.