Pukusuunnittelu & Visuaalisuus

Erika Turunen

Erika Turunen on yksi merkittävimmistä pukusuunnittelijoista niin kotimaassa kuin kansainvälisesti. Turunen on suunnitellut puvustuksia ooppera-, teatteri- ja tanssiproduktioihin 1990-luvun alusta lähtien. Hän toimi Suomen Kansallisoopperan puvuston johtajana 1995–2009. Erityisesti Turusen nykytanssipuvustukset ovat saaneet kansainvälistä huomiota. Hän on suunnitellut merkittävän osan Tero Saarinen Companyn puvustuksista sekä työskennellyt muun muassa Susanna Leinosen, Jouka Valkaman, Jorma Uotisen ja Kenneth Kvarnströmin kanssa. Keväällä 2007 Turunen vastasi Helsingissä järjestettyjen Eurovision laulukilpailujen puvustuksesta.

Kaisu Hölttä

Kaisu Hölttä on valmistunut maskeeraajaksi vuonna 2004. Siitä asti on hän työskennellyt televisio-, mainos-, musiikki- ja elokuva-aloilla maskeeraajana ja stylistinä. Hän asiakkaitaan ovat mm. Emi Finland, Kennel Helsinki, Also Starring sekä Motel Royal. Kaisu Hölttä on suunnitellut ja toteuttanut maskeerauksen ja hiukset mm. Susanna Leinonen Companyn teoksiin Grain, Häiritty hiljaisuus, Chinese Objects sekä Karl Knifin teokseen Hologram Walls. Hänet tunnetaan myös tanssijana.

 

Valokuvaus, dokumentointi & visuaalinen ilme

Compañía Kaari & Roni Martin visuaalisesta ilmeestä vastaa tuottaja Joonas Antikainen. Lisäksi ryhmä työskentelee lukuisten loistavien valokuvaajien kanssa (Janne Mikkilä, Kim Laine, Jarkko Antikainen) sekä työstää dokumentteja ja liikkuvan kuvan esitystaltiointeja mm. Arto Laukkasen ja Seppo Louhen kanssa.