Pukusuunnittelu & Visuaalisuus

Erika Turunen

Erika Turunen on yksi merkittävimmistä pukusuunnittelijoista niin kotimaassa kuin kansainvälisesti. Turunen on suunnitellut puvustuksia ooppera-, teatteri- ja tanssiproduktioihin 1990-luvun alusta lähtien. Hän toimi Suomen Kansallisoopperan puvuston johtajana 1995–2009. Erityisesti Turusen nykytanssipuvustukset ovat saaneet kansainvälistä huomiota. Hän on suunnitellut merkittävän osan Tero Saarinen Companyn puvustuksista sekä työskennellyt muun muassa Susanna Leinosen, Jouka Valkaman, Jorma Uotisen ja Kenneth Kvarnströmin kanssa. Keväällä 2007 Turunen vastasi Helsingissä järjestettyjen Eurovision laulukilpailujen puvustuksesta.

Kaisu Hölttä

Kaisu Hölttä on valmistunut maskeeraajaksi vuonna 2004. Siitä asti on hän työskennellyt televisio-, mainos-, musiikki- ja elokuva-aloilla maskeeraajana ja stylistinä. Hän asiakkaitaan ovat mm. Emi Finland, Kennel Helsinki, Also Starring sekä Motel Royal. Kaisu Hölttä on suunnitellut ja toteuttanut maskeerauksen ja hiukset mm. Susanna Leinonen Companyn teoksiin Grain, Häiritty hiljaisuus, Chinese Objects sekä Karl Knifin teokseen Hologram Walls. Hänet tunnetaan myös tanssijana.

 

Valokuvaus, dokumentointi & visuaalinen ilme

 

Marjaana Virta

Graafinen suunnittelija Marjaana Virta on tunnettu niin Suomessa kuin ulkomailla palkituista kirjojen ulkoasun ja typografian suunnittelutöistään sekä Marimekolle suunnittelemistaan painokuoseista. GRAFIAn ”Vuoden Graafikko” -tunnustuspalkinto Virralle myönnettiin vuonna 1993 ensimmäisenä naisena Grafian historiassa. 

Marjaanan motto by John Lennon : ”Life is what happens to you while you’re busy making other plans.”

 

Compañía Kaari & Roni Martin visuaalisesta ilmeestä vastaa graafikko Marjaana Virta. Lisäksi ryhmä työskentelee lukuisten loistavien valokuvaajien kanssa (Janne Mikkilä, Kim Laine, Jarkko Antikainen, Minna Hatinen) sekä työstää dokumentteja ja liikkuvan kuvan esitystaltiointeja Ali Kesannonkanssa.