VIDEOT

anna karenina, trailer

Compañía Kaari & Roni Martinilla on ilo kutsua Teidät yhteiselle aterialle Kreivi Kareninin juhlapöytään! Maailmanlopun orkesteri soittaa viimeistä valssia kristallikruunujen loisteessa. Jääkoristeet sulavat tarjottimilla, karhu tanssii. Rakkaus ei meitä pelasta.


KILL Carmen live at The Cable Factory, Helsinki Festival 2015, TRAILER


KILL CARMEN

Tulkaa katsomaan häntä, joka tuhoaa, hävittää, häntä joka suistaa hulluuteen! Repii onnen, vie omaisuuden, pilaa maineen, tahraa kunnian, sysää yhteiskunnan kaaokseen. Hän on täällä: Carmen!


PUNAINEN NAINEN

Punainen nainen on mustanpuhuva sielunmessu, jossa elämän rajallisuus on yhtäaikaa lamaannuttava ja absurdi voima. Vahvan omakohtaisessa teoksessa Martinit poimivat käyttöönsä flamencon rytmiikan ja muotokielen höystäen sitä omilla näkemyksillään sekä valjastavat käyttöönsä modernin musiikin ja nykytaiteen rajattomuuden.


korppi ja kello

Teos on kunnianosoitus 30-luvun flamencon avantgardisteille ja pohjautuu Roni Martinin vuonna 2010 ilmestyneen soololevyn samannimiseen kappaleeseen.


On a string

Minna Tervamäen ja Kaari Martinin ensimmäinen yhteinen teos On a string on tulkinta Sibeliuksen viulukonsertosta. Teoksessa kohtaavat perinne ja nykyisyys, suomalaisuus ja kansainvälisyys sekä herkkyys ja demonisuus.


peppi pitkätossu

Compañía Kaari & Roni Martinin Peppi Pitkätossu on kiinnostava yhdistelmä nykytaidetta ja perinteistä satua. Koko perheen tanssiteos häikäisee loistavalla ja viimeistellyllä visuaalisuudellaan.