Tekniikka

IMG_0389-1.jpg

Ville Virtanen

Ville Virtanen on kansainvälistäkin tunnustusta osakseen saanut valo- ja videosuunnittelija sekä lavastaja. Villen ensimmäiset teatteriin liittyvät muistot ovat jo päiväkotiajoilta: nähtyään Kolme iloista rosvoa -näytelmän hän päätti ryhtyä isona teatteriammattilaiseksi. Virtanen on työskennellyt suunnittelijana niin teatterin, oopperan, tanssin kuin sirkuksen parissa mm. Lahden kaupunginteatterissa, Helsingin kaupunginteatterissa ja Compañía Kaari & Roni Martin ryhmässä. 

Compañía Kaari & Roni Martinin kanssa Ville on työskennellyt vuodesta 2007 sekä suunnittelijana että valo-operaattorina. Nykyään hän vastaa ryhmän kaikkien teosten valojen operoimisesta ja koordinoinnista.

IMG_0455-1.jpg

Ilari Suonpää

Ilari Suonpää on työskennellyt ääniteknikkona erilaisissa musiikki- ja tanssiproduktioissa lavalla ja studiossa.

Hän on tehnyt yhteistyötä muun muassa Emma Salokoski Ensemblen, Tuomo Prättälän, monien jazz- ja kansanmusiikkiyhtyeiden ja afrikkalaisten kokoonpanojen kanssa.

Tanssiin liittyvissä töissään hän on keskittynyt nykyään lähinnä flamencoon ja työskennellyt mm. Rafaela Carrascon, Israel Galvánin, Ultra High Flamenco-orkesterin, Andres Marinin ja Miguel Povedan kanssa.

Compañía Kaari & Roni Martinin tekninen johtaja.